> popart

Ojoj, jag har varit duktig i helgen. Övningskört på båse lördagen och söndagen. Kan inte dirket säga att jag tycker det är 'kul' än, men det blir bättre, och jag tbli bättre. Klarade en perfekt parkering idag. Inte illa efter tre ggr. Tycker jag i alla fall =).

Popart. Jag har kommit fram till att popart är sjuukt snyggt. Jag måste köpa en Roy Lichtenstein affich nång gång. såå snyggt. Jade egentligen ingenting att säga förutom det. Så egentligen var det ganska onödigt att läsa dett, men jaja, gjort är gjort. over and out



> för att dagdrömmarna lever vidare

Stressen är nu delvis över. Scmu-manuset är nu helt färdigt och nu ska vi bara göra låttexterna och få roller sen kan vi börja öva. Men det är ganska lugnt. Låtetxterna kan vi ta det lugnan på. Och rollsättningen har vi audition på nästa vecka, hoppas jag blir nått bra och roligt. Jag vill verkligen visa att jag kan. Kom gärna och titta föresten, jag vet inte datumen i huvudet men när jag kan dom så återkommer jag.
  Stressen över terminsuppspelningarna är ju dock fortfarande kvar, men min sånglärare sa det kommer gå skitbra så jag hoppas på det . Fiolen har jag fortfarande ångest över. Men ikväll behöver jag inte ha det, och det är skönt, för ikväll har jag faktiskt övat. Hurra på mig! Jag är så duktig att jag knappt kan tro det. Såå stolt över mig själv, ingen är bättre än jag. Nej nu blev det lite för mycket flum, kanske ska bruka lite allvar igen.

   Jag vill ha lov. NUU! Jag vill till Lifepower, NUU! Men tyvärr får man inte alltid vad man vill. Man får nöja sig med det man har. Och för mig är det tid! TId att fördriva med skola och saknad.
Ja, jag saknar er. Jag saknar er sjukligt mycket, och jag kan knappt bärga mig tills vi träffas på livskraft. Längtan är nästan olidlig. Men det ska minsann gå, jag ska klara mig igenom också den här prövningen. När han stänger dörren, öppnar han ju ett fönster, fönstret är väll längtan och dagdrömmarna i det här fallet.
  Jo, jag har börjat dagdrömma väldigt mycket. Läste en tidnng för några dagar sen om dagdrömmar. det var roligt. "Jag brukar drömma om
att allt omkring mig är
gjort av olika material,
till exempel av polkagrisar.
Det skulle vara så skönt!",

 jag blev så glad när jag läste det. Så sött, och en så rolig dröm.
Sen jag läste den tidningen har dagdrömmarna blivit fler och expanderat sina innehåll. Det är riktigt skönt. Det är inte alls så att jag flyr till dom, jag bara undrar hur det kommer att se ut om några år när gymnasie-tiden är slut och jag bor med mina kära kompisar och allt möjligt annat som ni kan komma att tänka på. Det är häärligt.

over and out

> vill inte

Usch, nu börjar det bli nervöst över mycket. I morgon ska jag ha "tal" på engelskan. Jag och emma har tesen "No women are good chefs; they are only good at home cooking". Och vet ni vad det svåra är! JAG ska hålle MED och Emma emot! Hur the häck ska jag kunna göra det!? Vilka argument finns det för det? Emma hon har hittat jätte mycket och ska göra statistik och bajs, medan jag knappt kommer på nånting. Men vi få ju hoppas att Kicki, läraren, vet hur svårt jag har det. Om ni har nått bra argumnet så dela det gärna med mig!
  Sen är det terminsuppspelning snart också. Om två veckor!! Fiolen kommer nog inte gå bra, det är jag beredd på men jag kommer nog i alla fall komma ut med tårarna rinnande från ögonen. Det kan inte hjälpas, det blir så när jag inte klarar av någonting som jag känner faktiskt är viktigt för mig att klara av. Självförtroendet sjunker på nått weirdo sätt. Men sen är det slut, det kommer jag i alla fall vara lättat över, tårarna kommer rinna bara för det också, för att jag är så sjukt lättad.
  Ock så har vi sången också. Det kommer nog gå ganska bra, förutom att jag har en svår låt att sjunga på förmiddagen. Jobbigt, kommer få sjunga upp fetemycket. Ska sjunga "On my own" och "Vad är det där?", den sist nämnda är den svåra. Det konstiga är att jag inte ska sjunga snyggt. Jag ska typ vara ett litet barn, men jag tror inte det finns någon roligare låt att sjunga på en terminsuppspelning! Jaja, önska mig lycka till, håll tummarna, be för mig, tänk på mig.

over and out

> té provning, någon?

téet idag var nästan gott. Jag har inte riktigt kommit in i det stadiet att jag kan säga utan att ljuga det minsta "Té är verkligen gott", men jag jobbar på de. Det gör jag verkligen. Förlåt sara att jag inte riktigt höll mitt löfte att jag skulle dricka en kopp om dagen.
  Mamma säger nu att hin ska köpa mer riktigt té, för påsté klarar jag inte av, det är verkligen inte gott. Té med fruktsmak? Usch!

     


> peter answers

Sitter nu i skolan och har egentligen historia men jag är inte så pigg på det just nu. Här sitter alla i klassen och kör "Peter answers". Kan inte tro att vissa faktiskt trodde på det ett tag! haha. Jag fattar inte riktigt hur dom skriver i kodnamnen än. men det ska säker gå att lista ut. HAHAHAH

> nu är vintern här

Snön kom till lilla Glimåkra inatt. Vaknade upp och såg snön ligga som ett tunnt täcke över vägen. Nu har det nästan smällt bort redan, men den första snön har i alla fall kommit, och rätt som det är måste vi säkert ta fram julpyntet och hugga julgran. Åhh vad jag längtar till julen. Första advent när kanske, men bara ett kanske, Jonas ska fixa auktionsbiljett till Glimåkra. Till andra advent när vi ska ha vår "regelbundna" farreferre. Tredje advent när dom första julklapparna börjar handlas in (okej jag erkänner, det brukar bli senare än så), fjärde advent, dagen före julafton då vi gör julkrubban och klär granen och sätter fram allt julpynt, och sen såklart JULAFTON! Sitta runt granen och flumma, Pappa läser julevangeliet, sätta ut Maria, Josef, Jesus, Herdarna, får och änglar i julkrubban, se alla glada ansikten när dom får något i julklapp som dom önskat sig. Det är nog helt seriöst det bästa som finns. Men nu är det ju så att det fortfarande är november och snön smällt bort, men ibland får man tillåta sig att drömma.

> Budda

22.55 - Jag kom precis hem från en undebar promenad med Hunden och Jonas i nattmörkret. Jonas var då i telefonen för jag känner inte riktigt på mig att han skulle  åka till glimåkra från Västerås för att jag en promenad på en timme med mig. Men det var mysigt. Inna Jonas ringde satt jag och Budda på scenen i parken och sjöng lite. Det var riktigt mys, min hund är verkligen underbar när han inte är alldeles för vimsig.
  Nej men egentligen hade jag inte att säga. så jag kanske ska ta och gå och lägga mig nu, har ju öppet hus i morgon! Glöm inte muffinsen!!!!!!!


Over and out.

> tårar

Hur länge kan tårar rinna
hur länge kan kinder vara våta
Hur ofta kan hjärtan brista för någon annans skull

Det är inte för mig jag sörger. Utan för en vän. En vän jag aldrig skulle klara mig utan. Förlåt att jag svek dig, förlåt att jag brast på så viktig punkt. Jag vill bry mig fast jag vet du inte tycker att jag ska göra det. För jag älskar dig! Din vänskap betyder så mycket för mig! Snälla kom ihåg det! Om du mår dåligt mår jag dåligt, mina tårar rinner när dina rinner och ibland även när du inte gråter. Ikväll rinner tårarna och jag tror inte jag kan stoppa dom, för jag vet inte på vilket sätt jag ska få dig och må bra. Jag vill bara krama dig, en lång kram, en kram där vi kan gråta tillsammans. Förlåt, jag behöver dig här.

> en stor tyngd från hjärtat försvunnen

Äntligen ska jag bli av med en tyngd jag haft i 3-4 år. Äntligen ska jag aldrig mer bli tvingad att röra en fiol igen! Efter denna terminen är det adjöss och bye bye till Fiolen! Ska ha piano med Göran isället. Åhh vad härligt att äntligen få en lärare med humor! Vad skönt att aldrig mer bli tvingad att spela fiol 20 min i veckan! SKÖNT!

> 22.57

Här sitter jag kl 22.57 och ska försöka skriva nått meningsfullt. Och det kommer antagligen inte gå så bra, så om ni har nått bättre för er att göra råder jag er till att göra det, för här kommer jag bara svamla en massa bajs =)
   Pratade äntligen men min vännina Linda idag. Hon är underbar. Efter många om och men och deals och allt möjligt trams kom vi äntligen fram till att denna onsdag kväll mellan kl 18-19 är en perfekt tid för att ringas. Det var ett trevligt litet samtal och jag är överlycklig att jag äntligen ska få träffa dig på Lifepower på nyår! WoW sicket läger det kommer bli! Jesus och älskade vänner, kan det helt seriöst bli bättre?
    Pratade med min vän Jonas idag också. Han är underbar. Han har jag iförsig pratat ganska mycket med men det är lika trevligt i alla fall =) Sjukt roliga samtal blir dit när klockan är lite över sova. Jag skulle vilja se Turtles-matlådan.
För alla som inte redan vet det här så är det faktiskt snö i västerås! HALLÅ? Hata att bo i söder där snön inte kommer förrän i typ Februari! Fick ett mms av Jonas idag på hans hus med en massa snö. För att vara ärlig blev jag sjukligt avundsjuk. Jag vill ha snöbollskrig, bli mulad mula andra, ha krig på skolgården igen så att man ser huvuden sticka ut ifrån varje fönster! haha sjukt kul var det.
   Bee har visst färgat håret rött också, det var fräckt tycker jag. Jag har alltid velat ha rött hår, men eftersom jag lovat mig själv att aldrig igen färga håret (tonat det en gång) och för att jag vet att jag inte passar i någon annan hårfärg än den jag har så är den drömmen krossad. Men nu får jag njuta av Bees hår i stället =)

Vad har jag mer att säga denna trevliga afton.
   Lotta (lärare i Scmu) sa att vårt scmu manus skulle vara färdigt i mitten av November! Oops, lycka till med det. Visst vi vet ju vad alla scener ska vara men vi har ju inte skrivit alla och ingen är färdig med repliker och trams. Jaja, jag tror det kommer ordna sig. Vad är det värsta som kan hända liksom? Att Lotta blir arg? Men det är i för sig inget att leka med. Aldrig att jag skulle vilja ha henne arg på mig. Jag vet hur hon är när hon är arg på folk, och det vill jag aldrig uppleva.
  Nej, nu måste jag nog sluta så att ni som faktiskt orkade läsa hela inlägget inte ska somna på tangentbordet eller nått. Men vi ses kanske, eller inte, men jaja.

Over and out.


.

som att försöka nå en träbit i vattnet, men man når inte riktigt fram och ju mer man plaskar med handen dessto längre bort driver den

> lov

I måndags åkte jag till Spekeröd för att träffa Rebecka och Jonas! Så kul!  Jonas var där redan på lördagen för att se en fotbollsmatch på Ullevi, och som jag hört det var han överlycklig och Rebecka lite mindre glad för att dom var blöta ända in till kroppen =) Man kan ju säg att jag var glad att jag inte var där.
   När jag kom till rebecka var alla tre helt slut så vi låg mest på sängarna och mysde och pratade. Så härligt att man kan göra det med er utan att nån hela tiden säger att vi måste hitta på nått ^^. Sen gjorde vi en planlösning till vårt kollektiv också!
   När jag nästa dag vaknade av att Jonas lade sig på min madrass pratade vi lite till sen åt vi och gick ut och gick ca en mil. Det var så skönt och uppfriskande. Jag kunde inte sluta tänka på hur underbar världen är. Hur gått skog luktar. Hur fint det är med höst. Hur skönt det är när det är kallt, och hur gått gamla hus luktar =)
   När vi kom hem igen tittade vi på Shrek 2 och sen letade vi upp ett recept på nån kaka utan ägg i (eftersom Jonas är allergisk) och hittade Kolakakor! Så vi bakade det och gjorde fruktsallad och åt sedan det när vi såg Moulin Rouge (som för övrigt är den bästa film jag sett). Sen letade vi hus också! Hittade ett i Tibro för 45000 som nu ligger högst på listan! Helt sjuukt! 45000!!!? Vad är haken?
   Nästa dag skulle Jonas åka hem ='/ Men innan dess åkte vi in till Göteborg för att träffa Degen. När vi träffade honom åt vi Thaimat och åt Bkoola glass (extrapris) och köpte juice på Mcedonkan bara för att vi skulle få sitta där =) Hade så sjukt kul med er! Älskar er!
  När Jonas och Degen åkt hem åkte jag och Bex till Speke igen. Där satt vi i sängen och bara pratade i fem timmar! Så sjukt härligt! Älskar dig tjejen! Ringer dig i morgon. Bara så du vet =) Vi pratade om allt mellan himmel och jord. Vi kom på att vi två tänker likadant om nästan allt! och beter oss likadant i många situationer! 
När vi väl gick och la oss. Somnade vi bums.
   Nästa dag sov vi länge! Elle ja, till typ elva i alla fall =). Vi åkte till Gustav(f?) i Ytterby för att hälsa på honom. Det var trevligt fasst han hadse glömt nyckeln och vi inte kom in i det nya huset. Men vi fick se honom uppe på taket och planerade en lite återträff kanske. Några som är på? 
Det ända negativa var att jag inte fickprata med Jonas själv, men det få vi ta igen sen =)

När jag kom hem, ringde jag/Jonas. Vi pratade i telefon i ca 3 timmar. Det var jätte kul och precis vad man behövde då! Så kul att prata med dig! Älska! Men du! Påsklov = titta på moulin Rouge, äta glass direkt ur paketet och gråta ögonen ur oss.

På fredagen åkte jag till Ug och sov sedan över med Katta och Mimi! Det var jätte kul. Vi pratade också mycket! Om ämne vi aldrig rört innan! Kom hem idag och slappade ett tag och gick sedan till Caisa för att titta på filkm! =) Nightmare before christmas och Kalle och chokladfabriken.

Nu har jag precis haft mitt vanliga lördagstelefonsamtal och prata med Ville på msn och ska nu gå och lägga mig! För att samanfatta mig kort så har detta varit ett helt uuunderbart lov, Och tack alla som gjort att detta betytt så mycket för mig!

Over and out
  
  

RSS 2.0