> där man sist letade

Varör ska saker alltid vara där man sist letade? Varför kan dom inte vara där man letar först? Allt skulle gå så mycket snabbare och bli så mycket enklare då. Jag vill hitta min älsklingsklänning. Saker bara försvinner när man som bäst vill och behöver dom. Så störigt. Snälla låt mig hitta den! 

> nyklippt och fräsh

Scmun var jobbig idag. Alla var trötta och irriterade så det tog väldigt lång tid innan vi kom igång. Men tillslut blev det ganska bra.  Måste kanske skriva till några scener sen är det bara att sätta repliker och finslipa lite. Manuset ska vara helt klart i ´mitten av november så det blir en kämpig månad för oss, men det ska nog gå.
   Klippte mig idag föresten. Klippte lite mycket men det blir snyggare sen när det växt ut lite. Får klara mig till dess.
Det är i alla fsll bättre än det var innan. Har känt mig skabbig i en månad nu, första ggn jag faktiskt känner mig fräsh. =)

> naturkunskap och tandläkare

Sitter i skolan och väntar på att mattelektionen ska börja. Haft håltimme i 2 ½ timme. Suck! Och ska ändå bara vara på lektionen i 30 min. LÖNT! För sen ska jag till Tandläkaren (igen) pust. Då var det dags, tandstenen ska bort. Tandläkare är alltid så jobbigt övertrevliga eller så är dem hur otrevliga som helst. Varör finns det inga tandläkare som är normala människor. Jag tror dom är aliens från en annan planet eller nått!
  Gick upp till min naturkunskapslärare idag för att se vad jag fick på provet som jag gjorde i fredags. 33/50! Jag är såå stolt över mig själv! Att jag lyckades, VG! Underbart. Jag har nog chans att få vg i naturkunskap i alla fall. Kul. Plugg lönar sig, det är ju härligt att veta det i alla fall.

Föresten en sak till:

She's a real emotional girl
Lives down deep inside herself
You would not believe it
You gotta hold on tight to her
She's a real emotional girl

> låt mig ha kvar min tandsten

Tändläkarbesök! Usch! Tandläkare är hemsk, tänk att livnära sig på att rota i andras munnar! Men det kan inte vara hälften så obehagligt som att ha nån som rotar i ens mun! Usch!  
Ska tillbaka på Onsdag, för att ta bort tandsten! Tänk om jag vill ha kvar min tandsten. Tänk om jag råkar trivas med ha tandsten i min underkäke! Tänk om det skulle vara min enda kompis! LÅT MIG HA KVAR MIN TANDSTEN!

> livet kval, livets val

Ännu en söndag. Ett till samvetskval över att inte plugga så mycket som man borde. Hur mycket jag än pluggar i veckan känner jag ändå i slutet av veckan att kunde gjort mer. Att jag kunde kanske pressat mig lite til.
  Men är det egentligen värt det? Är det värt att plugga ihjäl sig för att sen få leva ett liv utan problem? Man kan aldrig få ett liv utan problem. Och jag skulle hellre ha ekonomiska problem än nått annat. Men varför får jag då dålig samvete? Varför mår jag så dåligt på söndagskvällarna över att allt kommer att gå skit!? Jo för att jag vill göra nått som jag tycker är rolilgt i framtiden. Och om jag inte har betyg till det går min dröm i spillror.
  Min dröm. Mina drömmar. Drömmen om bibelskola, bli själavårdare, bli lyckligt gift med söta barn och frid och fröjd. Drömmen om livet med sången som huvudintresse, skivbolag, konserter, inspelningar. Hur ska dom någonsin kunna hänga ihop? Det kommer dom aldrig. Det gäller att välja. Ett svårt val, och vad jag än väljer försvinner en del av mitt liv, en del av mig! Jag är bara 17 år! Hur ska jag kunn välja ett sånt val! 2 år kvar, sen är det meningen att jag ska veta vad jag ska göra med mitt liv!

> beröm för dagens insats

matte provet gick förvånandsvärt bra. fick 22/20 vilket jag är väldigt nöjd med eftersom det är 2p ovanför G-nivån och jag var nästan heeelt säker på att jag skulle få IG. jag fick till och med beröm idag. från carl!? kan ni tänka er? han sa att jag hade jobbat på väldigt bra på lektionerna och att han hade iaktagit mig. Hur creepy låter inte det?
es-konserten gick också bra. sången gick bra och klappet gick bra. för mycket beröm på en dag.


"I have dreams of orca whales and owls but I wake up in fear you will never be my dear friend"

"I asked you to come over, and within half an hour, you were at my door."

"The porter smiles to me a smile I've bought with a couple of gold coins"

> helgens bestyr

Dagarna blir mörkare och mörkare och kallare och kallare för varje dag som går.  Tog fram vintejackan idag för att inte frysa ihjäl påväg till skolan. Det är sjukt kallt, typ bara några grader. Längtar tills det blir minusgrader då snön kommer! Snö är vackert, fint, undarbart, härligt, otroligt bra!Tänk att ta på sig sina varmaste kläder kl 6 på kvällen och springa runt och hoppa i snödrivor. Ta varm oboy med sig till häggerydabacken och åka pulka med kompisarna, Ha ett stort snöbollskrig på ug! Gå ut på kvällen på julafton och titta in i fönstren och se ljusstakarna och stjärnorna i fönstren och familjer som har det bra! Finns det nått bättre? Det värsta är att det inte är så så ofta. Snö på julfton? När hände det sist? Jag ber och hoppas att snön ska komma i år. Komma i december som det alltid gjorde innan och inte i februari! Jag orkar inte vänta så länge.
  Julafon! Kalle Anka! Karl Bertil Johnssons Julafton! Pepparkaksdeg! Julgransdoft! Barr över hela golvet! JULMUSIK! Vill lyssna på det nu! Men i detta hus har vi en regel: Efter höstlovet får man "fusklyssna" på julmusik när ingen annan hör på och på första advent får man lyssna på julmusik helt öppet utan att ta hänsyn till någon! Älska!

> bullbak för god gärning

Mamma ebjöd 50 kr för att jag skulle bullbaka idag. Jag kunde inget annat än tacka och ta emot. Ytterligare 50 kr resekassan som nu är uppe i 234 kr. Snacka om att ha lång väg kvar. På höstlovet ska jag då till göteborg och lycka till att få pengar av det. Jag kommer få leva snålt i resten av mitt liv. BAJS! Pengar är verkligen det enda jag har på hjärnan nu. pengar, Pengar, PENGAR! Behöver! Skänk en slant för de behövande! Hur ska jag annars ha råd att åka till göteborg och sen till vadstena och sen på västa skidresan med mina älskade älsklingar! Jag vägrar att inte åka jag ska dit!!!

Ska som sagt till Göteborg på höstlovet, om ekonomin tillåter, och träffa dem underbara Rebecka och Jonas. Ska bli så sjukt kul. Tänk att spendera ytterligare 3 dagar med er! FANTASTISKT!image4
Underbara är ni verkligen!

> längtan efter något som varit

Att ett öga kan vara så fullt av tårar,
Ett huvud så fullt av ord,
En själ så fylld av sorg.
Det har du lärt mig.
Det är kunskap du lämnat kvar.

Du visade att allt som finns är ensamhet,
Tröstlöshet
Och saknad.
Att allt som finns är önskan,
Och längtan efter något som var.

Att ett öga kan vara så fullt av tårar. Tårar man inte visste fanns. Tårar man aldrig trodde man skulle kunna gråta.
Att ett huvud kan vara så fullt av ord. Ord man inte visste fanns. Ord man aldrig trodde man någonsin skulle tänka.
 Att en själ kan vara så fylld av sorg. En sorg man inte visste fanns. En sorg man aldrig trodde man skulle uppleva.
Allt som finns är ensamhet. En enamhet som aldrig verkar ta slut.
Allt som finns är tröstlösahet. En tröstlöshet man hoppas ska försvinna.
Allt som finns är saknad. En otrolig saknad man bara vill stilla.
Jag längtar efter något som en gång var!

> Matteprov & Gospel

Hade matteprov på andraekvatioenr m.m idag. Det gick rent ur sagt skit men helt ärligt så bryr jag mig inte. Jag nöjer mig med ett G i matte, jag orkar bara inte bry mig just nu. Hoppas bara att jag får G på provet.

Senare hade vi gospel och jag, emma och emma missade bussen. härligt! Haha vi fick gå, väääldigt snabbt, till österäng. Gick på ungefär 20 minuter. Vi kom ca 10 minuter sent och höll på att svettas ihjäl och var täppt i näsan men annars gick det ganska bra. Fick 2 nya låtar som var ganska lätta att lära sig.


I morgon är det dags för studiedag och jag ska vara med Emma. Vet inte alls vad vi ska göra men det kommer säkert att bli roligt =). Föresten om det finns någon där ute som har ett jobb över så får ni gärna höra av er. Jag behöver VERKLIGEN pengar!!

Kanske inte världens mest intresanta blogginlägg men skit samma! Jag mår faktskt vanligt bra idag.

Over and out


RSS 2.0