> ?

Söndagkväll. Varför är alltid söndagskvällar så jobbiga? Skolan? Jo delvis kanske men det kan inte bara vara det. Så fort man pratar med någon på en söndagskväll så är det nått som har hänt, hänt för mycket eller hänt för lite. Man mår i alla fall inte världens bästa. Är det inte meningen att söndagar ska vara en vilodag? Men det kanske bara när man vilar som man hinner att tänka på hur jobbigt man har det. Då föredrar jag nog stress.
 
                                                                                                                                                                                     

> Tankar = Ont

JAG vill verkligen INTE vara här längre! Jag vill iväg! Fly Glimåkra! Fly skåne kanske till och med fly Landet. Försvinna in i någon Afrikansk djungel och isolera mig från alla folk, alla betyg, alla ideal, alla tankar om framtiden och allt som blivit fel med den här världen. Men nej här sitter jag en lördagskväll och funderar på allt! Men mest vill jag egentligen bara bort! Men har jag några pengar till det? NEJ! Hata pengar, hata betyg! Att var så långt borta från så många man älskar tär på en! Det tär på mig!

> Sommaren i sammanfattning

Nu har jag äntligen skaffat en riktig blogg. Tagit bort min gamla som jag aldrig skrev i, så börjar jag om och hoppas att jag ska bli bättre på det.


Oj vad mycket jag gjort denna sommaren:
  1. Transtrand
  2. Oas
  3. Skottland
Samnmanlagt var jag hemma i ca 3 veckor. Men det var det minsann värt. Har aldrig haft en sån underbar sommar!

  • Transtrand : Är då ett ställe uppe i dalarna där jag var fadder med 6 fantasktiska faddrar, med 7 fantastiska ledare, 3 underbara köksor, och 25 underbara konfirmander. Lätt det bästa jag gjort i hela mitt liv. Om ni har möjligheten att nån gång komma upp till Transtrand så åk dit! Det är det finaste, mest underbara ställe på hela jorden. Jag har vittnen till det!
  • Oas: Också roligt. Det är ett läger för kristna ungdomar som i år hölls i Skövde. Jag och några konfirmander sov i tält och fick gå 3 km till frukosten och 3 km tillbaka igen på kvällen. Sjukt jobbigt! Men lägret var ganska bra. Inte lika bra som andra år dock. Maten skulle man ju fixa själv i år vilket jag tyckte var helt puckat. Hoppas dom ändrar på det sen.
  • Skottland: Jag, Anna och Frida har jobbat i kyrkan i två år och som belöning för det fick vi välja att åka var som helst i europa för 500 kr (resten betalade församlingen), så vi valde Skottland! Där var vi i en vecka och såg underbara slott och kulllar. Åkte båt på Loch Ness och åt på en sjukt god italiensk resturang (med Ikea tavlor by the way) Och nu har vi bestämt oss för att flytta dit!
Det var världens kortaste sammanfattnig för Sommaren -07. Det enda dumma var att knappt hade tid att träffa kompisarna här nere i Sverige. Men jag får ta igen det nästa sommar =)

Over and Out

RSS 2.0