> beslutsfobin

varför gör man det. tänker så himla mycket. varför kan man inte bara bestämma sig och sen hålla sig vid det så att allting kan bli bra. jag hatar verkligen att göra val. Jag sitter här och vet inte alls vad jag ska välja. alldeles nyss var jag ju helt säker. Foto A, Historia B och Naturkunskap B. nu helt plötligt är det bara foto som är säkert. jag blir så galen på mig själv. varför ska just jag ha fått gåvan med världens största beslutsångest. Jag hatar det! helt seriöst så tror jag att det är det jag hatar mest hos mig själv. och nu är det inte bara att jag ogillar det lite grann utan jag verkligen hatar det. av hela mitt hjärta. jag vill inte att trean ska bli likadan som tvåan. tvåan har varit sjukt jobbig. inte så mycket plugg egentligen, men mycket press, stress och tråk. men jag måste ju ändå använda mitt huvud när jag gör mina val, och inte bara mitt hjärta.
jag tror inte ni kan förstå hur stor min ångest är just nu. jag tror inte ni förstår hur jobbigt jag har det. jag vill inte att ni ska tycka synd om mig nu men jag måste få ut det här. det enda som finns i min gärna nu är val. ord som psykologi, historia, naturkunskap, foto, filmkunskap, rytmik, ABC m.m flimmrar förbi varje sekund. finns det något man kan göra åt det här! denna beslutsfobin är nog 10 ggr större än den mot harkrankar och mot när folk nuddar min hals och ni som känner mig vet att jag nästan börjar gråta bara jag ser en harkrank och att jag blir galen och slår sönder saker när folk försöker röra min hals. och att detta kan vara värre är något knappt jag själv förstår och jag vill verkligen inte ha det kvar. det borde finnas en kurs i att lära sig ta beslut. om någon kan så hjälp mig. jag vet inte vad jag ska ta mig till. just nu känner jag bara för att sova bort att val jag är tvungen att göra i livet, stora som små. fatta vilka problem jag kommer ha att välja namn om jag får barn någon gång, snälla hjälp!!

image15

> gorilla med nätlinne

hur kan det vara så svårt. jag vet att jag behöver, jag har inget annat att göra, ingen bok att läsa, ingen annan läxa att göra. men varför är det då så svårt att sätta sig ner vid skrivbordet och plugga till ett naturkunskaps prov. jag borde verkligen plugga, för helt fel skulle det inte vara om jag möjligen skulle kunna få ett välförtjänt MVG i kursen. men inte ens ett MVG kan motivera mig till att börja plugga. ingenting fungerar.
   Nej men om man skulle ta och melodika lite då. eller rita.

RSS 2.0