> en rak kurva

helgen har varit det bästa på länge.
underbara människor som saknats kom på fredagen. där vi åt pepparkasdeg och mjölade ner oss. och längtade åter igen till firandet av nyår då vi ska ses igen och le mot varandra.

lördagen bestod av en resa till köpenhamn med några av prästisarna, linda och cecilia. gär fick vi inspiration av
Logos Hope - träffa en medlem i skeppets egna Beard Brothers från England som bott i sverige ett tag. pratade dock engelska eftersom han ingte förstod så mycket. 45 nationaliteter. 45! fanns ombord på skeppet som när dem köpte det v
ar rostigt, fult och äckligt men nu är hel fint och underbart och åker runt i världen och missionerar med vetskapen om know ledge, help och hope. Inspirationen flödade i blodomloppet när vi timmar senare satt på bussen till et t kollektiv liknan de prästis. där träffade man människor, vars enda namn jag kommer ihåg var simon. 18 och så cool. startade med sina två kompisar en ungdomsgrupp som expanderar hela tiden. dem SKA besöka vårat svenska land av lagom någon gång. Resan hem till vårat hässleholm satt jag ihop kurad i sätet och skrattade så jag grät åt killen som pratade konstant i 1 ½ timme. han var underbar. där satt jag och försökte dölja mitt skratt så mycket jag kunde (kände nämligen inte denna fina människa) för att det inte skulle missförstås men det gick inte. han var så rolig.

 söndagen började med en seg gudstjänst där man satt med mensverk och höll på och dö. kom hem till ett nytt exemplar av Ikon och började läsa lite smått. Tema: Depp. Varför är det fler ungdomar som är nedstämmda och deprimerande än andra generationer? Måste man vara glad för att vara kristen? dem frågorna orkade jag inte med så länge så jag nöjde mig aatt läsa en artikel. Väl hemmastad igen med gröna mjukisbyxor, vit stor t-shirt, te och lussebulle i handen satt jag mig i soffan och läste ett antal kapitel i Harry Potter - de vises sten. galet vad mycket man glömmer på så kort tid. efter en middag med kykling bar det av till prästis för att spela Cracassone och UNO. underbart roligt - fast det bara var jag jonas och christian. och annica på ett litet hörn. =) efter det var det dags och åka till lillasyster (cis) för att ha kittelkrig i soffan, äta sprits, sjunga falskt och dansa fult.

efter solsken kommer regn! hoppas det dröjer ett tag.
 over and out

Kommentarer
Postat av: pernilla

Lilla My hamnade tyvärr i soporna innan. Men jag sparade Jonatans Salvador Dalí- elefant-pepparkaka ganska länge. Gjorde den precis när vi blivit tillsammans. Förresten tycker jag att dina foto är grymma! Väldigt Tim Burton-snyggt!

2008-12-08 @ 20:46:49
URL: http://peerniilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0