> so is your face

Undra hur folk ser mig. Ser dom mig som jag är, eller som den jag vill vara, eller den som dom vill att jag ska vara. Jag har svårt att bestämma hur jag vill att dom ska se mig. Antingen som den jag verkligen är eller den jag verkligen vill vara. Det skulle vara roligt att veta hur folk tror att jag är. Påriktigt. Inte bara "åhh du är så snäll och sött, min lilla gullesötefjöntelolle" Nej, utan helt ärligt, även dom negativa sidorna. Visst jag vet att jag skulle tycka det var sjukt svårt att ta det till mig men det skulle vara intressant.
Jag har kommit på att jag tänker för mycket. Funderar för mycket på ordet "om". Det är därför jag kommer ha svårt att genomföra mitt första nyårslöfte. Socialisera och riskera. Jag kommer bara att tänka på vad som skulle kunna hända. Så därför ska ordet "om" från och med försvinna ur mitt ordförråd. "Om" är härmed borta.

Projektarbete. Jag har alltid haft lite skräck över det här med projektarbete. Varit orolig att jag inte skulle komma på vad jag ville göra. Men nu har jag till och med två (ev. tre) alternativ.
  1. Hoppa Bungyjump från världens högsta. Fatta vilket härligt projektarbete. Och en av mina drömmar kommer föverkligas. Oj, vad kul det skulle vara.
  2. Föra in T+ till skåne igen! Det är mer ett arbete som skulle gynna andra här nere i sydligaste Sverige
Men bungyjump är nog högre på listan. Eller eventuellt att hoppa fallskärm. Inte så pjåkigt det heller.

over and out

P.S Är socialisera ett ord? ähh, skitsamma. Det borde vara det

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0